Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Zimní údržba místních komunikací II.
Odesílatel Marcela Šopová
Organizace odesílatele Město Petřvald [IČO: 00297593]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 23.08.2019 07:21:25
Číslo jednací ve SpSl MěÚP 6178/2019
ID ve SpSl MUPTX005D6RC
Předmět Vysvětlení zadávací dokumentace

Na základě přiložené Žádosti o vysvětlení zadávací dokumentace zadavatel souhlasí s posunutím lhůty pro vystavení faktury. Nové znění čl. VI. Platební podmínky, odst. 5. návrhu Rámcové smlouvy o dílo, které nahrazuje znění původní, zní: "Fakturace bude probíhat 1x měsíčně. Zhotovitel vystaví fakturu zpětně za daný měsíc za skutečně provedené služby a za dispečerské služby. Faktura bude vystavena vždy do 15. kalendářního dne následujícího měsíce. Součástí faktury budou objednatelem potvrzené denní záznamy o poskytnutých službách, včetně výpisu z GPS. Objednatel provede kontrolu vyfakturovaných služeb."

Původní zpráva

Datum 22.08.2019 13:36:03
Číslo jednací ve SpSl MěÚP 6174/2019
ID ve SpSl MUPTX005D6HQ
Předmět Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Na základě výzvy k podání cenové nabídky k VZMR vedené pod názvem: „Zimní údržba místních komunikací II.“, Vás z důvodu zpracování nabídky žádám o upřesnění zadávacích podmínek:

V návrhu rámcové smlouvy o dílo, v bodě VI. platební podmínky, odstavci 5. uvádíte: „Fakturace bude probíhat 1x měsíčně. Zhotovitel vystaví fakturu zpětně za daný měsíc za skutečně provedené služby a za dispečerské služby. Faktura bude vystavena vždy do 5. pracovního dne následujícího měsíce. Součástí faktury budou objednatelem potvrzené denní záznamy o poskytnutých službách, včetně výpisu z GPS. Objednatel provede kontrolu vyfakturovaných služeb“.

Žádáme Vás o posunutí předepsané lhůty na vystavení faktury: „do 15-ti kalendářních dnů následujícího měsíce“.

Důvodem je skutečnost, že proces zpracování podkladů pro fakturaci, jejich potvrzení objednatelem a následné vystavení faktury, ve lhůtě do 5-ti pracovních dnů je z hlediska dodavatele značně problematické a téměř neřešitelné. Jako optimální a standartní postup považujeme lhůtu na administrativní zpracování fakturace do 15-ti kalendářních dnů následujícího měsíce.