Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Novostavba skladovací haly
Odesílatel Marcela Šopová
Organizace odesílatele Město Petřvald [IČO: 00297593]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 02.01.2024 13:39:45
Číslo jednací ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
ID ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
Předmět Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace č. 2

Zadavateli byla zaslána žádost o vysvětlení zadávací dokumentace č. 2:
"Dobrý den, po prostudování zadávacích podkladů jsme zjistili nejasnosti, které požadujeme objasnit:
1) S ohledem k nastaveným zadávacím parametrům požadovaných materiálů u střešního pláště haly, prosíme zadavatele o informaci, jaký je požadavek (hodnota) na součinitel prostupu tepla.
2) V projektové dokumentaci jsme nenalezli skladbu střechy označenou na výkr. D.1.1.04 "H-01". Prosíme o její doplnění.
3) S ohledem na skutečnost, že zadavatel dnes zveřejnil na profilu zadavatele chybějící výkaz výměr pro elektromontáže, požadujeme aby byl adekvátně prodloužen termín pro podání nabídky."

Zadavatel sděluje vysvětlení č. 2:
Dobrý den,
1) protože se jedná o primárně nevytápěný halový objekt, tak obecně u obalových konstrukcí není požadováno splnění konkrétních součinitelů prostupu tepla - PENB nebylo nutné zpracovávat. V případě vestavby dílny, která bude příležitostně (dle potřeby) vytápěna elektrickými přímotopy jsou tepelně dělící konstrukce navržené s adekvátní tloušťkou tepelné izolace. Dělící stěny s izolací minerální vlnou tl. 100 mm a zateplený podhled tl. 160 mm. U těchto konstrukcí se předpokládá běžný součinitel tepelné vodivosti - lambda max. 0,04 W/(m*K);
2) ano, v projektu skladba H-01 chybí. Ovšem skladbu tvoří pouze jediný výrobek, kompaktní sendvičový panel, který je dostatečně popsán ve výkrese D.1.1.03 - půdorys střechy, a technické zprávě. Zde si dovolím upozornit, že z důvodu zmenšení požárně nebezpečných ploch, je dle PBŘ požadována požární odolnost opláštění haly (stěnových a střešních panelů) EW15/DP3;
3) v souladu s §54 Lhůty pro podlimitní veřejné zakázky ZZVZ odst. 5) není potřeba prodloužit termín pro podání nabídek: "Vysvětlení zadávací dokumentace zadavatel uveřejní u podlimitní veřejné zakázky nejméně 4 pracovní dny před skončením lhůty pro podání nabídek.", což zadavatel splnil - lhůta končí 10.1.2024 v 9 hod.